enda

Simone Grau Roney

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvmordsturisten 2019 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Produktionsdesign, Rekvisitør DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Scenograf DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Scenograf DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Rekvisitør DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Rekvisitør, 2. unit DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Chefrekvisitør, Påklæder DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Klovn 2005 Set rekvisitør Tv-serie
Dogville 2003 Set rekvisitør DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Påklæder DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Rekvisitør U/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Rekvisitør Tv-serie
Breaking the Waves 1996 Rekvisitør DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Rekvisitør DK/Spillefilm
Europa 1991 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.