enda

Simon Bennebjerg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skyldige 2018 Junkie DK/Spillefilm
Home Grown 2017 Vagt DK/Kort fiktion
Arvingerne 3 2017 Nick Tv-serie
Mesteren 2017 Spike DK/Spillefilm
Delphi 2016 Sigurd Bech Bendixen DK/Kort fiktion
Pussy 2014 Tobias DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.