enda

Signe Iarussi

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
En kongelig affære 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.