enda

Signe Birket-Smith

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drømme fra ødemarken 2019 Produktionsleder (udvikling) DK/Dokumentarfilm
På kanten af frihed 2017 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Frederik 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne 2013 Produktionsleder Dokumentarserie
Mig og min familie - Hassan 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - En insider åbner op 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - Et farligt venskab 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ida 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Testamentet - Tage Skou-Hansen 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Typisk dansk 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
United States of Afganistan 2004 Line producer DK/Dokumentarfilm
Levende mirakler 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Get a Life 2004 Line producer DK/Dokumentarfilm
Dogville Confessions 2003 Line producer DK/Dokumentarfilm
De fem benspænd 2003 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
P.O.V. - Point of View 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Produktionsleder Tv-serie
Jolly Roger 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tro, håb og Batman 2000 Producer DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
1st Prize, Short Film Live Action 2001 Chicago Int. Children's Film Festival 2001 Tro, håb og Batman
Hædrende Omtale 2001 Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2001 Tro, håb og Batman
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Reykjavik Nordisk Panorama 2004-09-22 Levende mirakler
Chicago Int. Children's Film Festival 2001-10-25 Tro, håb og Batman
Odense Internationale Film Festival 2001-08-13 Tro, håb og Batman
Zagreb Motovun Film Festival 2001-07-31 Tro, håb og Batman
Giffoni Film Festival 2001-07-18 Tro, håb og Batman
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2001-05-14 Tro, håb og Batman
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.