enda

Sejr Brockmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Tusindfryd 1998 Foto Tv-film
TAXA 1997 Foto Tv-serie
Operation Negerkys 1996 Foto Tv-serie
Madsen og co. 1996 Foto Tv-serie
Medea 1988 Foto Tv-film
En flicka kikar i ett fönster 1987 Foto Tv-film
Ude på noget 1984 Kameraoperatør Tv-serie
Villa Vennely 1964 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.