enda

Sejer Andersen

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kald mig Liva 1992 Randers' borgmester, Borgmester i Randers Tv-serie
Hvor der er vilje, er der vej 1986 Medvirkende Tv-film
Stål og Tråd A/S 1982 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Opfinderkontoret 1982 Medvirkende Tv-serie
Smil mand! 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Operation Kirsebærsten 1972 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.