enda

Sara Winding

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Danish Solution 2005 Colorist DK/Dokumentarfilm
Christian 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Tekno Love 1989 Synkronisering DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Klippeassistent DK/Spillefilm
Capella 1987 Kvinde DK/Kort fiktion
Een gang strømer... 1987 Klippeassistent Tv-serie
Flamberede hjerter 1986 Klippeassistent DK/Spillefilm
Revolutionen i vandkanten 1971 Titeldesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.