enda

Sara Reither

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flammen og vattotten 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Kim 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Det arabiske initiativ 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Alliancen 2008 Klip DK/Kort fiktion
Knus 2007 Klip DK/Kort fiktion
Kiosk 2007 Klipper DK/Dokumentarfilm
Fighter 2007 Klipper (postproduktion) DK/Spillefilm
Fangen 2003 Klipper DK/Kort fiktion
John og Mia 2002 Klippeassistent DK/Kort fiktion
It's all about love 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.