enda

Sara Lillie Gornitzka

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Grafisk design DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Produktionsdesignassistent DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Tegner DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Produktionsdesignassistent DK/Spillefilm
The Association of Joy 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Karrieremuligheder 2013 Scenograf DK/Eksperimentalfilm
Turbulens 2012 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.