enda

Rolv Wesenlund

(1936 – 2013)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Underholdningschefen 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Camping 1990 Norsk campist DK/Spillefilm
Sejled' op ad åen 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Firmaskovturen 1978 "Ekkofisk" DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Odvar DK/Spillefilm
Den sidste Fleksnes 1974 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Av min tommeltot 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.