enda

Robert Kustosik

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sex, hopp och kärlek 2005 Lyssætter U/Spillefilm
Hannah med H 2004 Grip U/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Belyser DK/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Grip U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Assistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.