enda

Rebecca Sophia Morris Sigaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Chefkostumier Tv-serie
En værdig mand 2018 Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Sange i solen 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Gælden 2017 Chefkostumier DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Ballon 2016 Kostumier DK/Kort fiktion
Sombra 2016 Kostumier DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.