enda

Poul Borum

(1934 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Som et strejf 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Venner for altid 1987 Sangtekster DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Manus DK/Spillefilm
Smil Emil 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Manus DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 En bartender DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.