enda

Pia Koch

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jesus vender tilbage 1992 Stewardess DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Smuk dame DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Huskøber DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Petunia DK/Spillefilm
Station 13 1988 Lise Hansen, luder Tv-serie
Mord i Paradis 1988 Bonnie DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.