enda

Peter Morgan

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rush 2013 Manus, Producer U/Spillefilm
Hereafter 2010 Manus U/Spillefilm
Den anden søster 2008 Manus U/Spillefilm
Frost/Nixon 2008 Manus U/Spillefilm
The Queen 2006 Manus U/Spillefilm
The last King of Scotland 2006 Manus U/Spillefilm
The silent touch 1992 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.