enda

Peter Kimay

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klassefesten 3 - Dåben 2016 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Indspilningsleder Tv-serie
Broen 1 2011 1. instruktørassistent Tv-serie
Wallander 2008 Location manager Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Location manager (Sverige) DK/Spillefilm
Doxa 2005 Location scout U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Location manager U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Location manager DK/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Produktionsleder, Location manager U/Spillefilm
Spring for livet 1997 Stills, Instruktørassistent U/Spillefilm
Frihedens skygge 1994 Stills Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.