enda

Peter Jorde

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Storetud U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Kahmunrah U/Spillefilm
Jul på Kronborg 2000 Hamlet Tv-serie
Sunes familie 1997 Producer DK/Spillefilm
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Sidste time 1995 Mickey DK/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Simba som voksen U/Spillefilm
Brainstorm 1993 Medvirkende U/Kort fiktion
Ugeavisen 1990 Bølle Tv-serie
Tarzan Mama Mia 1989 Reklamefotograf DK/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Vagabond (1997-vers.) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.