enda

Peter Bergh

Fotograf. Uddannet 1971 fra Den Danske FIlmskole.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vejen til byen 1978 Foto DK/Spillefilm
Svendborg-tillidsmænd 1973 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Er kongen død? 1973 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Familien med de 100 børn 1972 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Skygger 1971 Fotograf DK/Kort fiktion
Den lige vej 1970 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Morten 1970 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.