enda

Patrick Lund Larsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De forbandede år 2020 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kampen om Grønland 2020 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Far til fire og vikingerne 2020 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Vores mand i Amerika 2020 Klippeassistent DK/Spillefilm
Sex (oversigt) 2020 Avid-supervisor Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Avid-supervisor Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Avid-supervisor Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Avid-supervisor Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Avid-supervisor Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Avid-supervisor Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Avid-supervisor Fiktionsserie
Shorta 2020 Klippeassistent DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 Conforming DK/Spillefilm
Selvhenter 2019 Digital conform, Klippeassistent DK/Spillefilm
Mælkekrigen 2019 Conforming U/Spillefilm
Kirsebæreventyret 2019 Online, Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Hacker 2019 Klippeassistent DK/Spillefilm
Scoreskolen – Tre kærlighedshistorier fra Rusland 2019 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Ser du månen, Daniel 2019 Klippeassistent DK/Spillefilm
Danmarks Sønner 2019 Conforming, Mastering DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Digital conform DK/Spillefilm
En værdig mand 2018 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Lila 2018 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Ramt 2017 Trailer-klipper DK/Kort fiktion
Afvej 2015 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Mord uden grænser 2015 Klippeassistent Tv-serie
Idealisten 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
B 2014 Digital intermediate, Klippeassistent DK/Kort fiktion
Forhandleren 2014 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.