enda

Patrick Gowers

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
At skrive eller dø 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Farlige kys 1972 Musik DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Musik DK/Spillefilm
Balladen om Carl-Henning 1969 Musik DK/Spillefilm
Thomas er fredløs 1967 Musik DK/Spillefilm
Højt spil 1963 Musik U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.