enda

Oscar Dyekjær Giese

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Puls 2 8:9 – Forrådt 2021 Joakim Fiktionsserie
Puls – Sæson 2 (oversigt) 2021 Joakim Fiktionsserie
Puls 2 1:9 – På flugt 2021 Joakim Fiktionsserie
Puls 2 4:9 – Ingen vej tilbage 2021 Joakim Fiktionsserie
Puls 2 3:9 – Fristet 2021 Joakim Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Joakim Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Joakim Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Joakim Fiktionsserie
Puls – Sæson 1 (oversigt) 2020 Joakim Fiktionsserie
Før frosten 2019 Ole DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Silas DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Jonas Tv-serie
Anti 2016 Johan DK/Spillefilm
Voxeværk - kap. 1 & 2 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mord uden grænser 2015 Brokkeroven Tv-serie
Sværvægter 2014 Ung fyr 1 DK/Kort fiktion
Nordvest 2013 Andy DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.