enda

Olivia Wilde

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Booksmart 2019 Instruktion U/Spillefilm
Life Itself 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Drinking Buddies 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Rush 2013 Suzy Miller U/Spillefilm
Deadfall 2012 Medvirkende U/Spillefilm
TRON: Legacy 2010 Quorra U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.