enda

Nonny Sand

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Frihedens skygge 1994 Damen i havnen Tv-serie
Bryllupsfotografen 1994 Maria Galaxe DK/Spillefilm
Station 13 1988 Anne Marie Hansen, politibetjent Tv-serie
Time out 1988 Johns mor som ung DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Gudrun, kaldet Topsy DK/Spillefilm
Du er ikke alene 1978 Medvirkende DK/Spillefilm
Genboerne 1966 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.