enda

Nikolaj Cederholm

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Idealisten 2015 Læge Pontoppidan DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Simon, Julies far DK/Spillefilm
Deroute 2008 Thomas Munk Tv-serie
Who's Hitler 1995 Instruktion, Manus Tv-film
Juletestamentet 1995 Instruktion, Manus Tv-serie
De er ikke kommet for at pille rejer 1993 Instruktion, Manus Tv-film
Dr. Dip 1990 Manus Tv-serie
Vi ses måske 1989 Peter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.