enda

Niels-Kristian Bærentzen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
En helt almindelig familie 2020 Belyser DK/Spillefilm
Dronningen 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
QEDA 2017 Belyser DK/Spillefilm
I blodet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
9. april 2015 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
9 meter 2012 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.