enda

Nicolai Berthelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Opbrud 2005 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Produktionsleder, Location manager DK/Spillefilm
Farvel 2001 Produktion DK/Kort fiktion
Her i nærheden 2000 Location-assistent DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Location manager DK/Spillefilm
Den jyske forbindelse 1999 Producer DK/Kort fiktion
Den eneste ene 1999 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.