enda

Nathan Larson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
NABOspionen 2017 Musik DK/Spillefilm
En rationel løsning 2011 Musik U/Spillefilm
The Kids Are All Right 2010 Musik U/Spillefilm
Bananas! 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
The messenger 2009 Musik U/Spillefilm
Palindromer 2004 Musik U/Spillefilm
A love song for Bobby Long 2004 Musik U/Spillefilm
The woodsman 2004 Musik U/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Musik U/Spillefilm
Dirty Pretty Things 2002 Musik U/Spillefilm
Storytelling 2001 Musik U/Spillefilm
Prozac Nation 2001 Musik U/Spillefilm
Tigerland 2000 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.