enda

Monica Zetterlund

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Russian pizza blues 1992 Monica Zetterlund DK/Spillefilm
Tænk selv - en film om Poul Henningsen 1984 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Pråsen 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Nybyggerne 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Hul i broho'det 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Er svenskerne sådan 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.