enda

Mikael Balle

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Encounters 2014 VFX-supervisor, Musik, Art work DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 VFX-supervisor DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Visual effects DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Titeldesign DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Titelsekvens Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Grafik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.