enda

Mie Sofie Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rainbow (oversigt) 2021 Klipper Fiktionsserie
Rainbow 1:7 2021 Klipper Fiktionsserie
Rainbow 2:7 2021 Klipper Fiktionsserie
Rainbow 3:7 2021 Klipper Fiktionsserie
Rainbow 4:7 2021 Klipper Fiktionsserie
Rainbow 5:7 2021 Klipper Fiktionsserie
Rainbow 6:7 2021 Klipper Fiktionsserie
Rainbow 7:7 2021 Klipper Fiktionsserie
Vildmænd 2021 Klippeassistent DK/Spillefilm
Himmelknald 2020 Klipper DK/Kort fiktion
Charter 2020 Klippeassistent U/Spillefilm
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Klippeassistent Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Klippeassistent Dokumentarserie
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Klippeassistent Dokumentarserie
Unge Astrid 2019 Klippeassistent U/Spillefilm
Grøn top 2018 Klipper DK/Kort fiktion
Værelse til leje (oversigt) 2018 Klipper, DIT Fiktionsserie
Værelse til leje 5:6 2018 Klipper, DIT Fiktionsserie
Værelse til leje 1:6 2018 Klipper Fiktionsserie
Værelse til leje 3:6 2018 DIT Fiktionsserie
En frygtelig kvinde 2017 Klippeassistent DK/Spillefilm
Mor 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Antboy 3 2016 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.