enda

Michel Colombier

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Elisa 1995 Musik U/Spillefilm
Lad os slå "de gamle" ihjel 1992 Musik U/Spillefilm
New Jack City 1991 Musik U/Spillefilm
Impulse 1990 Musik U/Spillefilm
Asterix - Operation Bautasten 1989 Musik U/Spillefilm
Iskold 1988 Musik U/Spillefilm
En skrue løs i Beverly Hills 1987 Musik U/Spillefilm
Jeg overgiver mig - betingelsesløst 1987 Musik U/Spillefilm
Golden child 1986 Musik U/Spillefilm
Hvem snører hvem? 1986 Musik U/Spillefilm
Hvide nætter 1985 Musik U/Spillefilm
Kærlighed og tømmermænd 1985 Musik U/Spillefilm
Purple rain 1984 Musik U/Spillefilm
Une chambre en ville 1982 Musik, Stemme U/Spillefilm
Telefon til chefen 1972 Musik U/Spillefilm
Lovlige mordere 1971 Musik U/Spillefilm
Vi er alle konger 1968 Musik U/Spillefilm
Agent FX-18 jager den hemmelige sender 1964 Foto, Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.