enda

Michael Brostrup

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Krudttønden 2020 Læge, PET's interne DK/Spillefilm
Shorta 2020 Hedegård DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Børge Bak DK/Spillefilm
Friheden 2018 SØIK-betjent Tv-serie
Vinterbrødre 2017 Michael DK/Spillefilm
I fars hænder 2017 Niels Vinge i Værkstedet DK/Dokumentarfilm
Du forsvinder 2017 Indbosvaluar DK/Spillefilm
Vindmøllernes sus 2016 Jørgen DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Børge Bak DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Ellebæk Tv-serie
Bedrag 1 2016 Departementschef Tv-serie
9. april 2015 Oberst Hartz DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Jørgen Tv-serie
Fasandræberne 2014 Børge Bak DK/Spillefilm
Liv 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kvinden i buret 2013 Børge Bak DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Orson Nielsen DK/Spillefilm
Tarok 2013 Jens Hansen DK/Spillefilm
Skytten 2013 PET betjent i bil DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Anders Elkjær Tv-serie
Laslos tema 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Min fynske barndom 1994 Smeden Lars DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.