enda

Mette Lybæk Isager

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Trailer-klipper Dokumentarserie
Sex (oversigt) 2020 Trailer-klipper Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Trailer-klipper Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Trailer-klipper Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Trailer-klipper Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Trailer-klipper Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Trailer-klipper Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Trailer-klipper Fiktionsserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Trailer-klipper Dokumentarserie
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Trailer-klipper Dokumentarserie
DNA 2019 Intro design Tv-serie
Mødregruppen 2019 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.