enda

Matthew Vaughn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kingsman: The Golden Circle 2017 Instruktion U/Spillefilm
Kingsman: The Secret Service 2015 Instruktion U/Spillefilm
Kick-Ass 2 2013 Producer U/Spillefilm
X-Men: First Class 2011 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kick-Ass 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
The Debt 2010 Manus, Producer U/Spillefilm
Harry Brown 2009 Producer U/Spillefilm
Stardust 2007 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Mean Machine 2001 Produktion U/Spillefilm
Snatch 2000 Produktion U/Spillefilm
Rub & stub og to rygende geværer 1998 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.