enda

Mathias Dehn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Tonemester Dokumentarserie
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Tonemester Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Tonemester Dokumentarserie
My Tokyo Fairytale 2016 Komponist DK/Dokumentarfilm
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Lyd DK/Kort fiktion
Sort Sol 2014 Musik DK/Kort fiktion
This Place We Call Our Home 2014 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Teenland 2014 Lydklipper DK/Kort fiktion
Nu skal vi more os 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Lækre til vi dør 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
2 piger 1 kage 2013 B-tonemester DK/Kort fiktion
Millennium 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Reception 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Exodus 2013 Boom operator DK/Kort fiktion
Seksten en halv time 2013 Lydassistent DK/Kort fiktion
Wanker 2012 Lyd DK/Kort fiktion
To kvinder 2012 Musik, Tonemester DK/Kort fiktion
Nedtællinger 2012 Musik, Lyd, Lyd, Lydmix, Mixer DK/Kort fiktion
Daimi 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Happy New Years 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Dicte 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
A Hipstory 2012 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
To og to 2011 B-tonemester DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.