enda

Martin Dam Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Stillfotograf DK/Spillefilm
Helved (oversigt) 2019 Stillfotograf Fiktionsserie
Helved 1:6 2019 Stillfotograf Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 Stillfotograf Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Stillfotograf Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Stillfotograf Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 Stillfotograf Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Stillfotograf Fiktionsserie
Undtagelsen 2019 Stillfotograf DK/Spillefilm
Ser du månen, Daniel 2019 Stillfotograf DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 Stillfotograf DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Stills Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Stillfotograf DK/Spillefilm
Comeback 2015 Stillfotograf DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Stillfotograf Tv-serie
Kartellet 2014 Stills, Plakatfoto DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Stills DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Stills DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Stillfotograf Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Stillfotograf Tv-serie
Karla og Jonas 2010 Stills DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Stills DK/Spillefilm
Snart kommer tiden 2006 Stills DK/Kort fiktion
Koma 2006 Stills DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Stills DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Stills DK/Spillefilm
Askepots tømmermænd 1998 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.