enda

Mark Radcliffe

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Percy Jackson & lyntyven 2010 Producer U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Producer U/Spillefilm
Rent 2005 Produktion U/Spillefilm
Hjælp, det er jul! 2004 Producer U/Spillefilm
Harry Potter og fangen fra Azkaban 2004 Producer U/Spillefilm
Robotmennesket 1999 Producer U/Spillefilm
Stepmom 1998 Produktion U/Spillefilm
Mission : julegave 1996 Produktion U/Spillefilm
Ni måneder 1995 Producer U/Spillefilm
Mrs. Doubtfire 1993 Producer U/Spillefilm
Kærester 1988 Instruktørassistent U/Spillefilm
Blue City 1985 Instruktørassistent U/Spillefilm
Den lille udbryder 1982 Instruktørassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.