enda

Mark Norup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min lille hund Mester (oversigt) 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Min lille hund Mester 1:10 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Min lille hund Mester 2:10 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Min lille hund Mester 3:10 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Min lille hund Mester 4:10 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Min lille hund Mester 5:10 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Min lille hund Mester 6:10 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Min lille hund Mester 7:10 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Min lille hund Mester 8:10 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Min lille hund Mester 9:10 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Min lille hund Mester 10:10 2019 Lyddesigner Fiktionsserie
Ser du månen, Daniel 2019 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Ude på landet 2012 Lydmix DK/Kort fiktion
The Forest 2011 Lydmix DK/Kort fiktion
De genfødte 2010 Lydklipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.