enda

Marchen Passer

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Manden der tænkte ting 1969 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Frk. Sørensen, stuepige DK/Spillefilm
Den skaldede sangerinde 1966 Mary Tv-film
Dyden går amok 1966 Stationsforstanderens hustru DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Stuepigen DK/Spillefilm
Når enden er go' 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.