enda

Malte Forssell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vildheks 2018 Line producer DK/Spillefilm
Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt 2013 Producer U/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Executive producer DK/Spillefilm
Mammut 2009 Line producer U/Spillefilm
Wallander: Fotografen 2006 Producer U/Spillefilm
Zozo 2005 Lærer, Line producer U/Spillefilm
Eiffeltornet 2004 Producer U/Kort fiktion
Jan Guillous Ondskab 2003 Line producer U/Spillefilm
Dogville 2003 Produktionskonsulent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Når nætterne bli'r lange 2000 Producer U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Line producer U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Line producer DK/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Produktionsleder U/Spillefilm
Søndagsbarn 1992 Indspilningsleder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.