enda

Mads Baastrup

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Folkestyret - 22 korte film om demokrati, Folketinget og EU 2010 Manus DK/Dokumentarfilm
Den udødelige gift 2006 Fortæller DK/Dokumentarfilm
En epidemi af røg 2006 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Hullet i himlen 2006 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Store danskere: Frode Jakobsen 2005 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Manus Tv-film
Store danskere: Dirch Passer 2005 Executive producer Tv-dokumentar
Store danskere: Jens Otto Krag 2003 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Store danskere 2003 Speaker Antologi
Reklamer til tiden 2003 Speaker Tv-dokumentar
Fogh bag facaden 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
The Star Dreamer 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
To kvinder på en flod 1996 Redaktør, DR1 DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Speciel Omtale 2003 Odense Internationale Film Festival 2003 The Star Dreamer
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 2003-08-11 The Star Dreamer
Melbourne Film Festival 2003-07-23 The Star Dreamer
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.