enda

Luis Bramsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Zafir 2003 Grip DK/Spillefilm
Okay 2002 Rekvisitør (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.