enda

Louise Drake

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kvinden i buret 2013 Art director (Sverige) DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Rekvisitør DK/Spillefilm
Simon 2011 Regi U/Spillefilm
Den man elsker 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Produktionsdesign, Set design U/Spillefilm
Dogville 2003 Set rekvisitør DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Påklæderassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.