enda

Laura Kjær

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bror 2020 Katrine DK/Kort fiktion
Team Albert 2018 Ida DK/Spillefilm
Eftertid 2018 Medvirkende DK/Kort fiktion
Holiday 2018 Tanja DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 KFUK-frivillig 2 DK/Spillefilm
Når solen skinner 2016 Sarah DK/Spillefilm
I nat blir det sommer 2016 Anne DK/Kort fiktion
Det hellige, almindelige 2015 Kvinde DK/Kort fiktion
Mødet 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Når solen skinner 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.