enda

Lars Jönsson

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vi er de bedste 2013 Producer U/Spillefilm
Melancholia 2011 Co-producer DK/Spillefilm
Mammut 2009 Producer U/Spillefilm
Antichrist 2009 Co-producer DK/Spillefilm
De unge år 2007 Co-producer DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Co-producer DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Co-producer DK/Spillefilm
Zozo 2005 Executive producer U/Spillefilm
Next Door 2005 Co-executive producer U/Spillefilm
Tilbage til Dalarna 2004 Produktion U/Spillefilm
Et hul i mit hjerte 2004 Produktion, Producer U/Spillefilm
Dogville 2003 Co-executive producer DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Executive producer DK/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Produktion U/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Co-producer DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Co-producer DK/Spillefilm
Prop & Berta 2001 Co-producent DK/Spillefilm
Tillsammans 2000 Producer U/Spillefilm
Den bästa sommaren 2000 Producer U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Co-executive producer DK/Spillefilm
Fucking Åmål 1998 Produktion U/Spillefilm
Lucky people center international 1998 Producer U/Dokumentarfilm
Hele herligheden 1998 Producer U/Spillefilm
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 Co-producer DK/Spillefilm
Bare en lille snak 1997 Produktion U/Kort fiktion
Den sidste viking 1997 Executive producer DK/Spillefilm
Harry & Sonja 1996 Produktion U/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Executive producer DK/Spillefilm
Englegård 1992 Producer U/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
CDT Telecom Pris 2000 Stuttgart International Animation Film Festival 2000 H.C. Andersen og den skæve skygge
Speciel Omtale, Børn 2002 Berlinale 2002 Klatretøsen
Børnejuryens 2. Pris 2002 Chicago Int. Children's Film Festival 2002 Klatretøsen
Børnejuryens 1. Pris 2002 Oulu Int. Children's Film Festival 2002 Klatretøsen
Publikumspris 2002 Amsterdam Cinekid 2002 Klatretøsen
Ludi Pris 2002 Kristiansand International Children's Film Festival 2002 Klatretøsen
50th Anniversary Prize 2005 Valladolid International Film Festival 2005 Manderlay
Bedste kvindelige skuespiller 2009 Cannes, Festival de 2009 Antichrist
Best Actress 2011 Cannes, Festival de 2011 Melancholia
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Berlinale 2018-02-15 Antichrist
Marrakech International Film Festival 2013-11-29 Melancholia
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2013-05-27 H.C. Andersen og den skæve skygge
Shanghai International Film Festival 2012-06-16 Melancholia
Beijing International Film Festival 2012-04-23 Melancholia
Lithuania Scanorama Film Forum 2011-11-10 Melancholia
Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 2011-11-05 Melancholia
Los Angeles, AFI Int. Festival 2011-11-03 Melancholia
Mumbai Film Festival 2011-10-13 Melancholia
Busan International Film Festival 2011-10-06 Melancholia
Chicago International Film Festival 2011-10-06 Melancholia
Toronto International Film Festival 2011-09-08 Melancholia
Moscow Int. Film Festival 2011-06-23 Melancholia
Cannes, Festival de 2011-05-11 Melancholia
Sofia International Film Festival 2010-03-05 Antichrist
Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 2009-11-05 Antichrist
Mumbai Film Festival 2009-10-29 Antichrist
Haifa International Film Festival 2009-10-03 Antichrist
New York Film Festival 2009-09-25 Antichrist
Reykjavik Film Festival 2009-09-17 Antichrist
Toronto International Film Festival 2009-09-10 Antichrist
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2009-08-20 Antichrist
Sarajevo Film Festival 2009-08-12 Antichrist
Melbourne Film Festival 2009-07-24 Antichrist
Wellington - New Zealand Film Festival 2009-07-17 Antichrist
Karlovy Vary International Film Festival 2009-07-03 Antichrist
Moscow Int. Film Festival 2009-06-18 Antichrist
Edinburgh International Film Festival 2009-06-17 Antichrist
Transilvania International Film Festival 2009-05-29 Antichrist
Cannes, Festival de 2009-05-13 Antichrist
Sevilla Festival de Cine 2008-11-07 De unge år
Bucheon International Fantastic Film Festival 2008-07-18 De unge år
Jerusalem Int. Film Festival 2008-07-10 De unge år
Taipei Film Festival 2008-06-20 De unge år
Transilvania International Film Festival 2008-05-30 De unge år
Seattle International Film Festival 2008-05-22 De unge år
Istanbul Int. Film Festival 2008-04-05 De unge år
Hong Kong International Film Festival 2008-03-17 De unge år
Göteborg International Film Festival 2008-01-25 De unge år
Tallinn Black Nights Film Festival 2007-11-30 De unge år
Lübeck, Nordische Filmtage 2007-10-31 Direktøren for det hele
Tokyo International Film Festival 2007-10-20 De unge år
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2007-09-20 Direktøren for det hele
Toronto International Film Festival 2007-09-06 De unge år
Melbourne Film Festival 2007-07-25 Direktøren for det hele
Wellington - New Zealand Film Festival 2007-07-13 Direktøren for det hele
Taipei Film Festival 2007-06-22 Direktøren for det hele
Hong Kong International Film Festival 2007-03-20 Direktøren for det hele
Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 2007-03-08 Direktøren for det hele
Sofia International Film Festival 2007-03-01 Direktøren for det hele
Göteborg International Film Festival 2007-01-26 Direktøren for det hele
Palm Springs International Film Festival 2007-01-04 Direktøren for det hele
Torun, Camerimage 2006-11-25 It's all about love
Tallinn Black Nights Film Festival 2006-11-23 Direktøren for det hele
Oslo International Film Festival 2006-11-16 Direktøren for det hele
London Film Festival 2006-10-18 Direktøren for det hele
Montreal, Festival International Nouveau Cinema 2006-10-18 Direktøren for det hele
Busan International Film Festival 2006-10-12 Direktøren for det hele
Reykjavik Film Festival 2006-09-28 Direktøren for det hele
San Sebastian International Film Festival 2006-09-21 Direktøren for det hele
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2006-04-11 Manderlay
Hong Kong International Film Festival 2006-04-04 Manderlay
Sofia International Film Festival 2006-03-09 Manderlay
Goa - Int. Film Festival of India 2005-11-24 Manderlay
Tallinn Black Nights Film Festival 2005-11-24 Manderlay
Lithuania Scanorama Film Forum 2005-11-11 Manderlay
Sevilla Festival de Cine 2005-11-04 Manderlay
Lübeck, Nordische Filmtage 2005-11-03 Manderlay
Sao Paulo Int. Film Festival 2005-10-21 Manderlay
Valladolid International Film Festival 2005-10-21 Manderlay
London Film Festival 2005-10-20 Manderlay
Montreal, Festival International Nouveau Cinema 2005-10-13 Manderlay
Busan International Film Festival 2005-10-06 Manderlay
Chicago International Film Festival 2005-10-06 Manderlay
New York Film Festival 2005-09-23 Manderlay
Hamburg FilmFest GmbH 2005-09-22 Manderlay
Rio de Janeiro Film Festival 2005-09-22 Manderlay
Toronto International Film Festival 2005-09-08 Manderlay
Lübeck, Nordische Filmtage 2005-09-01 H.C. Andersen og den skæve skygge
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2005-08-19 Manderlay
Odense Internationale Film Festival 2005-08-11 H.C. Andersen og den skæve skygge
Zagreb Motovun Film Festival 2005-07-25 Manderlay
Karlovy Vary International Film Festival 2005-07-01 Manderlay
Moscow Int. Film Festival 2005-06-17 Manderlay
Cannes, Festival de 2005-05-11 Manderlay
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2005-04-02 H.C. Andersen og den skæve skygge
Discovery - Scotland's Int. Film Fest for Children & Young People 2004-09-04 Klatretøsen
Tallinn Black Nights Film Festival 2003-11-22 Klatretøsen
Lübeck, Nordische Filmtage 2003-10-30 It's all about love
London Film Festival 2003-10-22 It's all about love
Bucheon International Fantastic Film Festival 2003-07-10 Klatretøsen
New York Tribeca Film Festival 2003-05-03 Klatretøsen
TIFF Kids 2003-04-25 Klatretøsen
Istanbul Int. Film Festival 2003-04-12 It's all about love
Berlinale 2003-02-06 It's all about love
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2002-11-30 H.C. Andersen og den skæve skygge
Oulu Int. Children's Film Festival 2002-11-18 Klatretøsen
Chicago Int. Children's Film Festival 2002-10-24 Klatretøsen
Amsterdam Cinekid 2002-10-12 Klatretøsen
Rio de Janeiro Film Festival 2002-09-26 Klatretøsen
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2002-08-17 Klatretøsen
Giffoni Film Festival 2002-07-20 Klatretøsen
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2002-05-26 Klatretøsen
Kristiansand International Children's Film Festival 2002-04-30 Klatretøsen
Stockholm Film Festival Junior 2002-04-06 Klatretøsen
Malmö, BUFF 2002-03-12 Klatretøsen
Berlinale 2002-02-06 Klatretøsen
Stuttgart International Animation Film Festival 2000-03-16 H.C. Andersen og den skæve skygge
Lübeck, Nordische Filmtage 1999-11-04 H.C. Andersen og den skæve skygge
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 1998-10-09 H.C. Andersen og den skæve skygge
Cannes, Festival de 1998-05-13 H.C. Andersen og den skæve skygge
Malmö, BUFF 1998-03-23 H.C. Andersen og den skæve skygge
Berlinale 1998-02-11 H.C. Andersen og den skæve skygge
Göteborg International Film Festival 1998-01-30 H.C. Andersen og den skæve skygge
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.