enda

Lars H. Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bora Bora 2011 Compositing DK/Spillefilm
Lego Star Wars: The Quest for R2-D2 2009 VFX-supervisor DK/Kort fiktion
De vilde svaner 2009 Visual effects, Flame artist DK/Spillefilm
Det hvide guld 2009 Colorist DK/Kort fiktion
LEGO Indiana Jones and the Raiders of the Lost Brick 2008 VFX-supervisor DK/Kort fiktion
It's all about love 2002 Visual effects DK/Spillefilm
Anna 2000 CG design DK/Spillefilm
When The Music's Over 1997 Produktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.