enda

Kurt Tage Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Madsen og co. 1996 Lys Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Belyser Tv-serie
Alabadig 1:4 1988 Lys Tv-serie
Alabadig 2:4 1988 Lys Tv-serie
Alabadig 3:4 1988 Lys Tv-serie
Alabadig 4:4 1988 Lys Tv-serie
Ludo 1985 Teknisk koordinator Tv-serie
Ude på noget 1984 Lys, Kameraoperatør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.