enda

Kristian Sejrbo Lidegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Herrens veje 2 2018 2. instruktørassistent Tv-serie
Sange i solen 2017 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Sombra 2016 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Fuglene over sundet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Jeanne d'Arc 2015 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Emmafilmemma 2014 Instruktion, Manusforfatter DK/Kort fiktion
Millennium 2013 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Mit blødende hjerte 2011 Instruktion, Medvirkende, Manuskript DK/Kort fiktion
Sommer 2008 Tim Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.