enda

Kristian Boysen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Antboy 3 2016 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Set design Tv-serie
Idealisten 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Prinser og Prinsesser 2014 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Antboy 2013 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Skytten 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sky 2010 Regi DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.