enda

Klaus Scharling Nielsen

(1932 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En dag i oktober 1991 Modstandsmand DK/Spillefilm
Københavnerliv 1968 Et føl Tv-serie
Fangen 1965 Rantzau DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Villa Vennely 1964 Manus DK/Spillefilm
Selvmordsskolen 1964 En læderjakke DK/Spillefilm
Slottet 1964 Anton, en karl DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 En pilot i eskadrille 794 DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Svensker DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Bajerdrikkende læderjakke DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Havebetjent DK/Spillefilm
Altid ballade 1955 Kai DK/Spillefilm
Sukceskomponisten 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Ejnar DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.